/a2da39c2dee49e97d3a8e3aee1c8a3d5513c7925/assets Controleer alstublieft uw gegevens, er is iets niet juist ingevuld. nl-BE

Damesblouses: vrouwelijk elegante, verfijnde bovenstukken!Damesblouses zijn onmisbaar in de garderobe: deze verfijnde bovenstukken zien er bijzonder vrouwelijk uit en bezorgen elke outfit een verzorgde uitstraling. Vooral wanneer het gaat om de exclusieve damesblouses van atelier GOLDNER: ons gerenommeerd modebedrijf staat bekend om perfect passende dameskleding met een representatieve look.
Van een flatterende snit en smaakvolle kleuren en dessins tot bijzondere accenten: de damesmode van atelier GOLDNER voldoet aan de hoogste eisen en is verkrijgbaar in diverse smaakvolle stijlen. Modieuze longblouses, chique tunieken, klassieke hemdblouses met lange mouwen of lichte damesblouses met korte mouwen: modebewuste vrouwen in de kracht van hun leven genieten in onze collectie van een enorme keuze.Het unieke aanbod aan maten en designs maakt onze collectie damesblouses zo aantrekkelijk!


De damesblouses van atelier GOLDNER zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende maten. Niet alleen in conventionele standaardmaten, maar ook in grote maten (tot 54) of speciale korte maten voor kleinere dames met een lengte tot 1,64 m. Geniet dus van nieuwe damesblouses die zitten alsof op maat gemaakt en waarin uw persoonlijke vormen er op hun best uitzien.
Baseer u bij het kiezen van de maat gewoon op onze maattabel en kies uw favoriete model uit. Elegante zijden blouse, feestelijke kanten blouse, modieuze tuniek, kleurrijke blouse met print of lichte en luchtige zomerblouse: onze damesblouses zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en laten zich veelzijdig combineren met rokken of broeken. Ook dit nog: bestel bij uw nieuwe favoriete blouse meteen ook het bijpassende onderstuk en creëer de perfecte outfit!