/1c1d4b97701cf4b0c4eedcdb9892271de31323dd/assets Controleer alstublieft uw gegevens, er is iets niet juist ingevuld. nl-BE

Eindeloze mogelijkheden met een modieuze twinset van atelier GOLDNER

Een twinset is een ensemble dat bestaat uit een topje en een bijpassende trui of vest. Vaak zijn beide in dezelfde kleur uitgevoerd, maar dit is zeker geen vereiste. Verschillende kleuren met gelijklopende accenten kunnen ook, of details die aangeven dat het om een geheel gaat. Het grootste voordeel van een twinset is haar enorme flexibiliteit. Wanneer u ze tijdens een warme dag draagt, kunt u ervoor kiezen enkel het topje aan te houden. Koelt het tegen de avond af, dan neemt u het truitje of vestje er weer bij. Zo ziet u er altijd elegant en stijlvol uit en hoeft u geen uren voor uw garderobekast te staan om een leuke combinatie uit te zoeken. Ook wanneer u uitgenodigd bent op een barbecue of een receptie is een twinset ideaal.

Het topje en truitje van de twinset in nieuwe combinaties

Een ander voordeel van de twinset zijn de eindeloze mogelijkheden die u hebt om te combineren. Het topje van de twinset kunt u namelijk ook perfect bij een totaal ander vest dragen. En hetzelfde geldt uiteraard ook voor de trui. De modieuze, kwalitatieve twinsets van atelier GOLDNER vormen de perfecte basis voor een leuke outfit. Ze zijn elegant, stijlvol en uniek. De grote hoeveelheid unieke pasvormen zorgt ervoor dat de sets altijd perfect om het lichaam vallen. Dat heeft een flatterend en vaak afslankend effect. Ons team geeft u graag meer advies over het kiezen van de juiste maat in functie van uw figuur. Op het vlak van kleuren en stijlen bieden we u zoveel keuze dat u er zeker van kunt zijn iets aan te treffen dat perfect aansluit bij uw smaak.