/1c1d4b97701cf4b0c4eedcdb9892271de31323dd/assets Controleer alstublieft uw gegevens, er is iets niet juist ingevuld. nl-BE
Mode met een perfecte pasvorm

Een voorliefde voor pasvormen, materialen en mode is de basis van ons werk. Gevestigd in Münchberg (Oberfranken, Duitsland), een centrum van de Duitse textielindustrie, profiteren we van onze decennialange ervaring en expertise op het gebied van textiel.
Vandaag de dag bereiken we miljoenen tevreden klanten in België en 6 andere Europese landen met onze collecties.

We willen een betrouwbare partner zijn, waar modebewuste vrouwen met gevoel voor stijl op kunnen vertrouwen.
We willen mensen enthousiast maken voor mode die goed is, goed zit en goed doet. Zodat u zich altijd prettig kunt voelen.


Passie voor mode
Aantrekkelijke en comfortabele mode is onze passie. We hebben een eigen modestijl, die perfect is afgestemd op onze klanten. Zo komt u stijlvol en goed verzorgd voor de dag!
Meer bekijken


Onze kwaliteiten
Al vanaf het begin hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze materialen, een goede pasvorm en een perfecte afwerking. Onze interne kwaliteitseisen worden door een eigen afdeling gecontroleerd en gewaarborgd.
Meer bekijken


Perfecte pasvorm & maatkeuze

Goede kleding kenmerkt zich door een uitstekende pasvorm. Met minder nemen we, net als u, geen genoegen. Ontdek ons geheim van de perfecte pasvorm!

Meer bekijken


Persoonlijk modeadvies

Een deskundige klantenservice hoort voor ons net zo goed bij de aankoopervaring als de nieuwe kleding zelf. We geven u een zo goed mogelijk advies met betrekking tot uw bestelling
– per telefoon en online.

Meer bekijken


Atelier & traditie

Een scherpe focus maakte ons een pionier op het gebied van speciale maten. We zijn en blijven zeer gedreven om hoogwaardige mode met een perfecte pasvorm aan te bieden.

Meer bekijken