/1c1d4b97701cf4b0c4eedcdb9892271de31323dd/assets Controleer alstublieft uw gegevens, er is iets niet juist ingevuld. nl-BE

Betalingsmogelijkheden


Per overschrijvingsformulier


Bij betaling per overschrijvingsformulier betaalt u geen extra kosten. Het overschrijvingsformulier ontvangt u bij uw bestelling en u heeft 14 dagen de tijd om het bedrag naar ons over te maken.


Gespreide betaling in 3 termijnen


Bestellingen met een waarde van € 150.– of meer kunnen in 3 termijnen betaald worden. De vervaldatum van de eerste termijn is 14 dagen na ontvangst van de door u bestelde artikelen. De vervaldatum van de volgende termijnen is steeds een maand later. Voor een gespreide betaling worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wilt u in 3 termijnen betalen, neem dan na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice.

Alle klachten dienen binnen 14 kalenderdagen na factuurdatum schriftelijk geprotesteerd te worden. Bij gebrek aan protest wordt de klant geacht de factuur alsook de algemene voorwaarden aanvaard te hebben. In geval van niet of niet-tijdige betaling van de factuur op de vervaldag zal, buiten de rappelkost van € 10.–, van rechtswege een verwijlintrest van 10% per jaar vanaf vervaldag factuur en een schadeloosstelling van 10% forfaitair (met een minimum van € 50.–) aangerekend worden.

Met PayPal

U kunt ook betalen met PayPal. Hiervoor betaalt u geen extra kosten. In uw winkelmandje kunt u kiezen voor betalen met PayPal. Aan het eind van uw bestelling wordt u automatisch naar de beveiligde omgeving van PayPal.