/1c1d4b97701cf4b0c4eedcdb9892271de31323dd/assets Controleer alstublieft uw gegevens, er is iets niet juist ingevuld. nl-BEOnderweg in Zuid-Tirol
Vergezel onze twee vrienden op deze mooie reis. Ontdek de nieuwste modehighlights tussen de wijngaarden en de Dolomieten.
In ons magazine nemen wij u de komende maanden mee naar de mooiste plekjes van Zuid-Tirol.Nieuwe herfst-wintercollectie 2022
Het zijn de kleuren van Zuid-Tirol – van bordeaux tot marine & gebroken wit – die onze modedesigner Ina Karkossa inspireerden tot het creëren van deze collectie. Het resultaat is draagbare mode voor elke dag en elke gelegenheid. Een verscheidenheid die u in staat stelt u stijlvol te kleden, dingen uit te proberen en vooral uzelf een plezier te doen en te genieten.
Geniet van het gevoel altijd een goed figuur te slaan met atelier GOLDNER. Laat u inspireren door de adembenemende collectie en vind uw nieuwe modefavorieten.
Shirts
Blouses
Jassen
Broeken
Tricot & pullovers
Onze modethema's
Om u binnen onze collectie verschillende oriëntatiepunten te kunnen bieden, hebben we onze collectie onderverdeeld in verschillende modethema's. Zo vindt u snel het juiste model!
Trends
Modern Basics
Exclusive
Looks
Basics
Ontdek onze highlights