Vrouw zit op een trap en leunt achterover met een arm tegen de trede. De vrouw draagt een donkerblauwe broek, sneakers en een grafische blouse in sterke blauwe en bruine tinten.Vrouw zit op een trap en leunt achterover met een arm tegen de trede. De vrouw draagt een donkerblauwe broek, sneakers en een grafische blouse in sterke blauwe en bruine tinten.

Atelier GOLDNER

Mode ABC

Mode-ABC van Atelier GOLDNER

De modewereld is veelzijdig. Al eeuwenlang ontwerpen mensen steeds nieuwe jurken, broeken, rokken, blouses etc. Daarbij ontwikkelden de modeontwerpers ook steeds nieuwe begrippen. Weet u precies wat er bedoeld wordt met een kokerjurk? Of weet u het verschil tussen een 3/4-pantalon en een 7/8-pantalon? En wist u dat tunieken al in de Romeinse tijd gedragen werden?

Als u geïnteresseerd bent in mode en graag nieuwe begrippen en modellen ontdekt dan zit u hier goed. Bij ons vindt u een gedetailleerde uitleg van A tot Z. We geven ook praktische tips: hoe kunt u een bepaald kledingstuk bijvoorbeeld het beste combineren? Bij welke gelegenheden kunt u het dragen? Ons ABC wordt voortdurend uitgebreid, dus kom gerust nog een keer terug.

Veel plezier met het verkennen.