Het bijzondere

Mode alsof op maat gemaakt

In 1970 zag atelier GOLDNER het levenslicht. Durf, innovatie en een vooruitziende blik voerden de oprichtersfamilie Wirth toen al naar nieuwe vraagstukken en oplossingen. Welke stoffen zien er met welke belijningen heel flatteus uit? De gedurende decennia steeds verder verfijnde kennis van de familie Wirth en hun experts vormt het geheim van de perfecte pasvorm, waarover in deze vorm alleen atelier GOLDNER beschikt.

In plaats van 'one size fits all' kiezen we ervoor onze mode in een grote hoeveelheid maten aan te bieden. Naast de normale maten hebben we voor kleinere dames – korter dan 1,65 m – al onze modellen ook in korte maten en broeken zelfs in extra korte maten. Het bijzondere bij ons: elke maat wordt wat betreft model proportioneel aan het figuur aangepast. Zakken, naden en knopen worden zo geplaatst, dat er altijd een harmonieus modebeeld ontstaat. Dit geldt ook voor het iets vollere figuur t/m maat 58. Mode die zit alsof het voor u op maat gemaakt is. Een perfect passende outfit zorgt voor een goed gevoel. Daar zetten we ons voor in bij atelier GOLDNER.

Dit maakt onze collectie zo bijzonder

Passformberatung Passformberatung

Gratis maatadvies

Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat en de perfecte pasvorm.
Bel ons op: 070 – 22 28 28
(ma – vr van 8.00 – 17.15 uur)
(max € 0,30/min volgens operator)

Maßtabellen Maßtabellen

Onze maattabellen

Vind uw Atelier-maat heel eenvoudig zelf met onze maattabellen. Voor mode die eruitziet alsof het voor u op maat gemaakt is.