Bodystocking

Wat is een bodystocking?

Bodystockings, of in het kort body's, zijn eendelige kledingstukken die als ondergoed gedragen worden. Ze zitten strak om het lijf en worden vaak van microvezels gemaakt zodat ze comfortabel aanvoelen en elastisch zijn. Het kruisje is meestal voorzien van haakjes of drukknopen. Vooral de corrigerende body’s zijn geliefd omdat ze eventuele probleemzones mooi corrigeren en uw figuur beter tot zijn recht laat komen.

Welke varianten zijn er?

Body’s zijn er in verschillende modellen. Geheel naar wens kunt u kiezen uit een body met pijpjes, in een slipmodel of met een string. De meeste body’s hebben schouderbandjes.

Waarom zou ik een body dragen?

Zoals al verteld bestaan er body’s met een corrigerende werking. Deze praktische modellen laten uw probleemzones verdwijnen en laten u slanker lijken. Perfect tijdens een avondje uit of een feestje – zo ziet u er extra goed uit!

Vrouwen die snel last hebben van een koude rug kunnen in plaats van een beha en een slip ook een body dragen, bijvoorbeeld van katoen. Zou blijft uw rug heerlijk warm, ook als u bukt!

Modieuze body’s worden van door de jongere vrouwen ook wel als topje onder een blazer gedragen. In combinatie met een jeans is de body dan ineens een onderdeel van een outfit geworden.