Nieuwe collectie

Voorjaar-/zomercollectie 2023

Magische momenten: mode geïnspireerd door het geheim van verandering

Ga mee met onze twee vriendinnen op hun reis door het magische Zuid-Frankrijk. Ontdek de nieuwste modehighlights geïnspireerd door de Provence, gelegen tussen de Alpen, de Côte d'Azur en de Camargue. Door een samenspel van de meest uiteenlopende lichtschakeringen, ruige tot zachte structuren en een schijnbaar eindeloze uitgestrektheid lijkt het gebied in een constante, mysterieuze staat van verandering te verkeren, die u ook in onze nieuwe collectie terugvindt.

De grote winactie voor de start van de nieuwe collectie – win een reischeque ter waarde van € 2.000

Fantastisch: een spel van fijne kleuren

We nemen u mee op reis en laten u mode zien waarvan de kleuren, materialen en karakteristieke breitechnieken hun bestaan ​​te danken hebben aan deze bijzondere plek.

Onze mode voor het voorjaar en de zomer van 2023 wordt gevormd door de vele facetten van Zuid-Frankrijk. Wij hebben ons vooral laten inspireren door de speelse lichtheid van fijne kleuren die we alleen in de Provence vinden.

Het diepe paars van
bloeiende lavendelvelden

Het stralende blauw
van de eindeloze lucht

Helder turquoise
van de Côte d'Azur

Speelse groentinten van
ongerepte natuurlandschappen

Lichte zandtinten van
verlaten stranden

Krijtkleurige nuances van
ruige rotsformaties

Subtiel roze van duizenden
flamingo's in de Camargue

Oranje gloeiende
zonsondergangen

Patronen & materialen

Onze nieuwe collectie bevat mode met bijzondere breitechnieken en patronen die geïnspireerd zijn door de veelzijdigheid van de Zuid-Franse landschappen. Ervaar de positieve levenshouding met onze nieuwe mode.

ELEGANT JACQUARD

Nieuwe patronen

Pasvormen & structuren

Savoir-vivre: mode geïnspireerd door ruimte, luchtigheid en ongedwongenheid. Aan de kust of in het binnenland: de Provence imponeert met weidsheid, luchtigheid en ongedwongenheid en geeft daardoor een bijzonder gevoel van vrijheid. We hebben dit gevoel voor u vertaald in onze nieuwe collectie.

Uitgebreide pasvormen en casual materialen zorgen voor elasticiteit, flexibiliteit en maximale bewegingsvrijheid. Heldere en vrolijke tinten belichamen de pure Zuid-Franse levensstijl. En de vele patronen en structuren zijn geïnspireerd door de vele facetten van de Middellandse Zee, de veelzijdige landschappen en de bijna eindeloze horizon met zijn onvoorspelbare kleurenspel.

Helder azuurblauw

De zomer vertrouwt op aantrekkelijke patronen in trendy blauw.

I FEEL GOLDNER GOOD

Geniet van het gevoel er altijd goed uit te zien. Laat u inspireren door de adembenemende modellen en vind uw nieuwe modefavorieten.

Onze modethema's

Om u binnen onze collectie verschillende oriëntatiepunten te kunnen bieden, hebben we onze collectie opgedeeld in verschillende modethema's. Zo vindt u snel het perfect passende model!

TRENDS

MODERN BASICS

EXCLUSIVE

BASICS