Body's voor dames

Waar comfortabele kleding en stijlvol design elkaar ontmoeten

Al tientallen jaren dragen vrouwen van alle leeftijden body's. En niet zonder reden, want body's, die kunnen worden gecategoriseerd als eendelig ondergoed, zijn zeer comfortabel om te dragen. Body's zijn meestal gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen en andere ademende stoffen, waardoor ze ook gemakkelijk te wassen zijn. De meeste modellen kunnen gewoon in de machine worden gewassen op een geschikt programma. Maar dat is niet alles, want body's zijn voor vrouwen ook verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. In huidkleurig rosé of champagne, waardoor het ondergoed zelfs onder lichte of semi-transparante stoffen vrijwel onzichtbaar is, of in wit, blauw of zwart - er worden aan de eigen wensen nauwelijks grenzen gesteld. Body's met delicaat kant of transparante inzetstukken zijn bijzonder verfijnd en vrouwelijk. En ook wat betreft de sluiting is variatie troef - body's kunnen worden gesloten met haakjes of hebben gemakkelijke drukknopen.

Body's met corrigerend effect

De body kan terugkijken op een lange geschiedenis en heeft zichzelf in de loop der tijd steeds opnieuw uitgevonden. Tegenwoordig is er bij body's ook zogenaamde shapewear verkrijgbaar. Onder deze term vallen body's die gekenmerkt worden door hun corrigerend effect en die in een mum van tijd uw oneffenheden doen verdwijnen. Hoewel geen enkele vrouw zich voor haar lichaam hoeft te schamen, voelen veel vrouwen zich als ze strakke bovenkleding dragen met zo'n body comfortabeler. En met een body met corrigerende kenmerken hoeft u niet in te leveren op design of comfort. Deze body's sluiten zacht aan op de huid, zijn gemaakt van hoogwaardige, meestal ademende stoffen en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en modellen. Transparante inzetstukken of kant geven deze modellen bovendien een vrouwelijke uitstraling waarin u zich helemaal op uw gemak kunt voelen.

Voor elke lichaamsvorm de juiste body

Het brede assortiment body's bij atelier GOLDNER bewijst dat body's niet alleen voor slanke vrouwen zijn. Onze body's zijn verkrijgbaar in vele maten en stijlen, bijvoorbeeld als bodysuit met een cup B of als body zonder beugels. Terwijl modellen met fijne bandjes geschikt zijn voor vrouwen met kleine cups, kunnen vrouwen met grote borsten het beste body's met brede bandjes kopen. Deze bieden meer ondersteuning voor de vrouwelijke buste en voorkomen dat de stof insnijdt en zorgen zo voor extra comfort - ongeacht of u de body alleen voor een specifieke gelegenheid wilt dragen, dus slechts een paar uur, of de hele dag. Alle body's hebben in maat verstelbare bandjes, waarmee u de pasvorm van het ondergoed perfect kunt aanpassen aan uw eigen proporties.

Ontdek body's in talrijke stijlen

Met bloemenkant, delicate transparante stof of extra brede bandjes voor nog meer comfort - als u op zoek bent naar body's voor vrouwen boven de 50, vindt u zeker wat u zoekt bij atelier GOLDNER. Blader door ons veelzijdige assortiment en ontdek onze grote selectie body's en shapewear van topkwaliteit. Als u vragen hebt, kunt u onze ervaren deskundigen om advies vragen.

Overigens: bij atelier GOLDNER vindt u niet alleen body's voor elke dag maar ook voor speciale momenten.