BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Per overschrijvingsformulier
Bij betaling per overschrijvingsformulier betaalt u geen extra kosten. Het overschrijvingsformulier ontvangt u bij uw bestelling en u heeft 14 dagen de tijd om het bedrag naar ons over te maken.

Gespreide betaling in 3 termijnen
Bestellingen met een waarde van € 150.– of meer kunnen in 3 termijnen betaald worden. De vervaldatum van de eerste termijn is 14 dagen na ontvangst van de door u bestelde artikelen. De vervaldatum van de volgende termijnen is steeds een maand later. Voor een gespreide betaling worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wilt u in 3 termijnen betalen, neem dan na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice.

Alle klachten dienen binnen 14 kalenderdagen na factuurdatum schriftelijk geprotesteerd te worden. Bij gebrek aan protest wordt de klant geacht de factuur alsook de algemene voorwaarden aanvaard te hebben. In geval van niet of niet-tijdige betaling van de factuur op de vervaldag zal, buiten de rappelkost van € 10.–, van rechtswege een verwijlintrest van 10% per jaar vanaf vervaldag factuur en een schadeloosstelling van 10% forfaitair (met een minimum van € 50.–) aangerekend worden.

Met PayPal
U kunt ook betalen met PayPal. Hiervoor betaalt u geen extra kosten. In uw winkelmandje kunt u kiezen voor betalen per PayPal. Aan het eind van uw bestelling gaat u automatisch naar de beveiligde omgeving van PayPal.

Betalen met creditcard
Wij accepteren Visa en Mastercard. U heeft uw creditcardnummer, de vervaldatum en de 3-cijferige verificatiecode op de achterzijde van uw creditcard nodig. Uw creditcard wordt pas belast op het moment dat de bestelde artikelen verzonden. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.