Verzendingskosten en levering

 1. Verzendingskosten

  atelier GOLDNER biedt uw pakje op uw naam en voor uw rekening bij bpost aan. atelier GOLDNER schiet deze kosten voor u voor, die u als onderdeel van de totale verzendkosten van € 6.95 in rekening worden gebracht. Deze verzendingskosten gelden per bestelling. 

 2. Kosteloos ruilen of terugsturen

  U betaalt verzendingskosten voor het verwerken en bezorgen van uw bestellingen. Het terugsturen is gratis en gaat via bpost. U hebt het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of terug te sturen. Stuurt u de gehele bestelling terug, dan brengen wij ook geen verzendingskosten in rekening.
  Wat u niet wilt behouden, kunt u zonder meer retourneren, natuurlijk wel in onberispelijke, ongebruikte staat. Vanzelfsprekend mag u de artikelen passen. A.u.b. de kaartjes aan de kleding laten zitten tijdens het passen en badmode en lingerie passen met ondergoed er onder. Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wilt houden/passen) en daardoor schade aan het product ontstaat, bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk.
  Bij uw bestelling ontvangt u een leveringsnota. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, is het voldoende om uw artikel(en) samen met de retourbon terug te sturen. U kunt ook het Europees modelformulier voor herroeping invullen en zo aangeven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. U bent niet verplicht dit formulier te gebruiken, u kunt de door u bestelde artikelen ook eenvoudig binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen zonder dit formulier. Ook dan geldt het herroepingsrecht. Atelier GOLDNER behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen, die om hygiënische redenen of gezondheidsredenen verzegeld en verpakt verstuurd worden en waarvan de verzegeling na de levering verbroken of artikelen die vuil zijn of waarvan de originele verpakking verwijderd, is te weigeren.
  Het verwerken van retouren kan ongeveer 2 weken duren. Hebt u al betaald en ontstaat er door het terugsturen van artikelen een tegoed? Dit wordt verrekend met eventuele nieuwe of openstaande bestellingen. Eventuele terugbetalingen vinden zo snel mogelijk plaats, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Indien u de volledige bestelling retourneert, betalen wij ook uw bijdrage in de verzendingskosten terug. Waardebonnen worden niet omgezet in contanten.

 3. Betalingsmogelijkheden

  U kunt kiezen voor koop op rekening of, als alle artikelen op vooraad zijn, betalen per PayPal of creditcard. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.