Ondermode van atelier GOLDNER: discreet corrigerende lingerie

Om u in een nauwsluitende jurk nog comfortabeler en aantrekkelijker te voelen, gaat er niets boven perfect passende ondermode. Want fijn damesondergoed vormt uw silhouet discreet en onzichtbaar - zelfs onder de dunste stoffen. Dit geeft u een goed gevoel met maximaal draagcomfort. Vormvaste en toch elastische stoffen zoals polyamide met Elastan garanderen het corrigerende effect van een korset. Tegelijkertijd laat het corrigerende ondergoed een hoge mate van bewegingsvrijheid toe.

Bestel nu hoogwaardig ondergoed in uw maat in de online shop van atelier GOLDNER! Overigens: let er bij het kopen van ondermode altijd op dat bij het dragen niets te zien is of dat de zomen niet oprollen. Als u tussen twee maten in zit, kies dan de grootste maat, vooral bij sterk corrigerende ondermode!

atelier GOLDNER presenteert hoogwaardig ondermode in vele pasvormen

In het grote assortiment van atelier GOLDNER vindt u deze slimme corrigerende modellen in verschillende pasvormen. Het maakt hierbij niet uit of u een slankere taille, een plattere buik of iets gelifte billen wilt.

Van corseletten en corrigerende body's tot corrigerende slips, wij hebben voor elk deel van uw lichaam de juiste ondermode. Net als uw beha's en slips moet u alle ondermode altijd wassen met vloeibaar wol- of fijnwasmiddel. Bescherm uw kanten lingerie in de wasmachine met een wasnetje.

Moderne ondermode kan meer dan alleen corrigeren. Ze scoort niet alleen punten door haar functionaliteit, maar ook door haar uiterlijk. Veeleisende vrouwen hechten immers ook waarde aan elegantie bij hun lingerie. Ondermode van atelier GOLDNER combineert op speelse wijze vormende kracht en aantrekkelijkheid - en hoort daarom thuis in elke ondergoedcollectie. Wacht dus niet langer en bestel nu!